Як маринувати гриби? 11 смачних і швидких рецептів маринування

Готуємо по-корейськи

Інгредієнти:

  • гриби (вешенки, опеньки, печериці) – 1 кг;
  • часник – за смаком;
  • холодна вода – 2 літри;
  • кам’яна сіль – 1 ч. л.;
  • приправа для моркви по-корейськи – ½ пачки;
  • пісок цукровий – 3 ч. л.;
  • 9% столовий оцет – 3 ст. л.;
  • соняшникова олія – 50 мл

Готувати будемо так:

  • Спочатку зваріть гриби в солонуватою воді. Час варіння залежить від їх виду.
  • Потім сировину необхідно дістати з відвару, але при цьому рідину не виливати.
  • Додайте всі спеції в чистий посуд з грибами, в кінці висипте півпачки корейської приправи. Все ретельно перемішайте і залийте рідиною, в якій варилися гриби.

Щоб отримати готову страву, його потрібно настояти в прохолодному місці 10 – 12 годин.

Дивіться також:  Класичне сациві з курки по-грузинськи - 6 рецептів у домашніх умовах
Прокрутка до верху