Готуємо по-корейськи
Інгредієнти:
- гриби (вешенки, опеньки, печериці) – 1 кг;
- часник – за смаком;
- холодна вода – 2 літри;
- кам’яна сіль – 1 ч. л.;
- приправа для моркви по-корейськи – ½ пачки;
- пісок цукровий – 3 ч. л.;
- 9% столовий оцет – 3 ст. л.;
- соняшникова олія – 50 мл
Готувати будемо так:
- Спочатку зваріть гриби в солонуватою воді. Час варіння залежить від їх виду.
- Потім сировину необхідно дістати з відвару, але при цьому рідину не виливати.
- Додайте всі спеції в чистий посуд з грибами, в кінці висипте півпачки корейської приправи. Все ретельно перемішайте і залийте рідиною, в якій варилися гриби.
Щоб отримати готову страву, його потрібно настояти в прохолодному місці 10 – 12 годин.