Смажені курячі стегна
Ось що зараз дуже зручно, так це можливість придбати улюблені частини птиці. Обсмажені стегна курки готуються недовго: повертаємося з роботи, купуємо упаковку стегенець і засмажуємо їх на вечерю.
Рекомендуємо злегка обсушити стегна паперовим рушником – так скоринка вийде ще більш хрусткой, апетитною.
Необхідні компоненти:
- курячі стегна – упаковка в 700 м;
- будь рафінована олія – 70 мл;
- сіль, спеції.
Процес приготування:
- Стегна ріжемо на дві частини або залишаємо цілими (шматочки часто продаються зовсім невеликими). Обмазуємо сіллю, перцем.
- Розігріваємо на сковороді рослинне масло.
- Кидаємо в нього стегна.
- Обсмажуємо з двох боків до готовності, періодично перевертаючи.
Поки курка смажиться, відваримо трохи рису, потремо моркву з часником і заправити салат сметаною. Швидкий, смачний, ароматний вечеря готовий! Запрошуйте близьких за стіл!