Як посмажити курку на сковороді – 7 смачних рецептів

Смажені курячі стегна

Ось що зараз дуже зручно, так це можливість придбати улюблені частини птиці. Обсмажені стегна курки готуються недовго: повертаємося з роботи, купуємо упаковку стегенець і засмажуємо їх на вечерю.

Рекомендуємо злегка обсушити стегна паперовим рушником – так скоринка вийде ще більш хрусткой, апетитною.

Необхідні компоненти:

  • курячі стегна – упаковка в 700 м;
  • будь рафінована олія – 70 мл;
  • сіль, спеції.

Процес приготування:

  • Стегна ріжемо на дві частини або залишаємо цілими (шматочки часто продаються зовсім невеликими). Обмазуємо сіллю, перцем.
  • Розігріваємо на сковороді рослинне масло.
  • Кидаємо в нього стегна.
  • Обсмажуємо з двох боків до готовності, періодично перевертаючи.

Поки курка смажиться, відваримо трохи рису, потремо моркву з часником і заправити салат сметаною. Швидкий, смачний, ароматний вечеря готовий! Запрошуйте близьких за стіл!

Дивіться також:  Пиріг з сайрою і картоплею — 7 рецептів
Прокрутка до верху