Як посмажити курку на сковороді – 7 смачних рецептів

Рецепт з цибулею

Не всі вміють готувати грудку курки так, щоб вона залишалася соковитою. Сумніваєтеся у своїх вміннях? Обсмажуйте її з цибулею і не прогадаєте!

Блюдо завжди можна доповнити сметаною (потрібно 125 г) і тоді вийде рагу в густому вершковому соусі – варіація популярного в Європі страви фрикасе. Там його просто обожнюють подавати до спагетті або будь-якої іншої пасти.

В 100 грам курячого м’яса з цибулею міститься не більше 150 ккал. Якщо доповнити його якісною пастою, а також салат з руколи і черрі, вийде збалансований обід для тих, що худнуть.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г;
  • велика цибулина;
  • рослинна олія;
  • сіль, перець за смаком.

Інструкція по приготуванню:

  • Куряче філе наріжемо кубиками приблизно по 1,5 див.
  • Цибулину посечем півкільцями.
  • Обсмажимо цибулю до золотистого кольору на невеликій сковорідці.
  • Курку приправимо сіллю, перцем і обсмажимо до напівготовності на інший.
  • З’єднаємо цибулю з куркою і ще 5 хвилин обсмажимо всі разом.

У фіналі буде готове дивно ароматне куряче рагу. Смакує з пастою і бурим рисом, але якщо є час, потушкуйте стручкову квасолю – складний гарнір завжди робить страву багатшими, смачніше, сытней і корисніше.

Дивіться також:  Запечений мінтай у фользі в духовці – 10 найсмачніших рецептів
Прокрутка до верху