Рецепт з цибулею
Не всі вміють готувати грудку курки так, щоб вона залишалася соковитою. Сумніваєтеся у своїх вміннях? Обсмажуйте її з цибулею і не прогадаєте!
Блюдо завжди можна доповнити сметаною (потрібно 125 г) і тоді вийде рагу в густому вершковому соусі – варіація популярного в Європі страви фрикасе. Там його просто обожнюють подавати до спагетті або будь-якої іншої пасти.
В 100 грам курячого м’яса з цибулею міститься не більше 150 ккал. Якщо доповнити його якісною пастою, а також салат з руколи і черрі, вийде збалансований обід для тих, що худнуть.
Необхідні інгредієнти:
- куряче філе – 500 г;
- велика цибулина;
- рослинна олія;
- сіль, перець за смаком.
Інструкція по приготуванню:
- Куряче філе наріжемо кубиками приблизно по 1,5 див.
- Цибулину посечем півкільцями.
- Обсмажимо цибулю до золотистого кольору на невеликій сковорідці.
- Курку приправимо сіллю, перцем і обсмажимо до напівготовності на інший.
- З’єднаємо цибулю з куркою і ще 5 хвилин обсмажимо всі разом.
У фіналі буде готове дивно ароматне куряче рагу. Смакує з пастою і бурим рисом, але якщо є час, потушкуйте стручкову квасолю – складний гарнір завжди робить страву багатшими, смачніше, сытней і корисніше.