Як посмажити рибу – 10 смачних рецептів

Мойва, смажена в борошні

А тепер дізнаємося, як смачно посмажити рибу, щоб забезпечити сімейний сніданок або вечерю корисним і ситним блюдом.

Перелік інгредієнтів:

  • олія (соняшникова чи оливкова);
  • борошно — 100 г;
  • мойва — 500 г;
  • сіль, перець.

Поетапне приготування:

  • Самий трудомісткий процес — чистка риби. Надягаємо рукавички — і вперед! Не забуваємо мойву випатрати, витягти з голів зябра. Хтось просто відрізає цю частину тушки, але це значить позбавити себе «хрусткого» задоволення. Вирішуйте самі, як вчинити.
  • Митий рибу ретельно просушуємо серветками і обвалюють у борошні, з’єднаної з перцем і сіллю. Обсмажуємо тушки до апетитної скоринки на гарячій сковороді з маслом.

Готову мойву залишаємо на паперових рушниках, позбавляючи від зайвого жиру. Подаємо до столу і «хрустим» на здоров’я!

Дивіться також:  Рибні тефтелі – 6 дуже смачних рецептів
Прокрутка до верху