Як правильно вибрати стиглий ананас в магазині при покупці?

Найголовніші зовнішні ознаки, що смачний ананас

Необхідно орієнтуватися за такими параметрами:

  • густа і зелена гичка, яка легко відділяється від верхівки;
  • шкірка однорідного кольору, без ознак гниття;
  • плід трохи м’який, але кірка пружна;
  • ледь вловимий фруктовий аромат.

Якщо купувати половину ананаса, то варто звернути увагу на колір м’якоті. Вона повинна бути яскраво-жовтою з оливковим полиском. Якщо з плоду виділяється сік, то він однозначно солодкий і стиглий. М’якоть повинна бути в міру солодка, трохи з кислинкою.

Дивіться також:  Торт Генерал – 5 найсмачніших рецептів домашнього торта
Прокрутка до верху