В мультиварці
Зварити суп можна і в мультиварці. Таким способом блюдо зберігає велику насиченість, ніж приготоване в каструлі.
Насамперед, необхідно підготувати всі продукти:
- 500 гр курячої грудки;
- 2-3 картоплини;
- олія рослинна;
- морквина;
- 2-3 буряка
- пара часникових зубчиків;
- перець, сіль, зелень;
- склянка томатного соку.
Всі овочі очищають, буряк і картопля шаткують соломкою, моркву натирають на тертці (великої), цибулю подрібнюють у вигляді кубиків. Все скласти в каструлю, додати масло. Вибрати програму «Випічка» і тушкувати близько півгодини. Потім влити сік і хвилин на 10 залишити тушкуватися. Після цього треба покласти в каструлю нарізану картоплю і влити гарячу воду. Вибрати програму «Гасіння». Готувати ще 1,5 години. В кінці обов’язково покласти часник, зелень, спеції.