Як приготувати борщ: холодний, гарячий – 11 рецептів

В мультиварці

Зварити суп можна і в мультиварці. Таким способом блюдо зберігає велику насиченість, ніж приготоване в каструлі.

Насамперед, необхідно підготувати всі продукти:

  • 500 гр курячої грудки;
  • 2-3 картоплини;
  • олія рослинна;
  • морквина;
  • 2-3 буряка
  • пара часникових зубчиків;
  • перець, сіль, зелень;
  • склянка томатного соку.

Всі овочі очищають, буряк і картопля шаткують соломкою, моркву натирають на тертці (великої), цибулю подрібнюють у вигляді кубиків. Все скласти в каструлю, додати масло. Вибрати програму «Випічка» і тушкувати близько півгодини. Потім влити сік і хвилин на 10 залишити тушкуватися. Після цього треба покласти в каструлю нарізану картоплю і влити гарячу воду. Вибрати програму «Гасіння». Готувати ще 1,5 години. В кінці обов’язково покласти часник, зелень, спеції.

Дивіться також:  Булочки з вершками з заварного тіста – ласунка!
Прокрутка до верху