Як приготувати борщ: холодний, гарячий – 11 рецептів

З куркою

Набір продуктів:

  • 1 л води;
  • 3 картоплини;
  • 300 гр курячого м’яса;
  • 2 буряків;
  • 1 огірок;
  • 3 яйця;
  • ¼ Лимона;
  • 4 стіл. ложки сметани;
  • зелень подрібнена;
  • спеції, сіль.

Курку відварити, викласти на тарілку і залишити остигати. Коли м’ясо охолоне, нарізати на шматочки.

Картоплю і буряк почистити, відварити окремо один від одного. Яйця відварити до готовності.

Варені яйця і картоплю шаткувати середніми кубиками. Відварну буряк натерти з допомогою великої терки, трохи загасити у воді з додаванням соку лимона.

Всі компоненти змішати, порізати середніми кубиками огірок, додати зелень. У тарілки з борщем покласти сметану.

На замітку. Зручніше використовувати курячу грудку — її м’ясо дуже ніжне, а бульйон виходить ароматним і насиченим.

Дивіться також:  Салат з руколою і помідорами | Рецепт з Фото
Прокрутка до верху