З куркою
Набір продуктів:
- 1 л води;
- 3 картоплини;
- 300 гр курячого м’яса;
- 2 буряків;
- 1 огірок;
- 3 яйця;
- ¼ Лимона;
- 4 стіл. ложки сметани;
- зелень подрібнена;
- спеції, сіль.
Курку відварити, викласти на тарілку і залишити остигати. Коли м’ясо охолоне, нарізати на шматочки.
Картоплю і буряк почистити, відварити окремо один від одного. Яйця відварити до готовності.
Варені яйця і картоплю шаткувати середніми кубиками. Відварну буряк натерти з допомогою великої терки, трохи загасити у воді з додаванням соку лимона.
Всі компоненти змішати, порізати середніми кубиками огірок, додати зелень. У тарілки з борщем покласти сметану.
На замітку. Зручніше використовувати курячу грудку — її м’ясо дуже ніжне, а бульйон виходить ароматним і насиченим.