Як приготувати борщ: холодний, гарячий – 11 рецептів

Рецепт на кефірі

Борщ на кефірі дуже нагадує стандартну окрошку.

  • огірки свіжі — 350 гр;
  • буряк — 350 гр;
  • кефір — 1 л;
  • вода — 250 гр;
  • кріп — 30 гр;
  • пір’я цибулі — 30 гр;
  • часникові часточки — 3;
  • сіль, перець.

Буряк відварити, почистити, крупно натерти. Залити водою і кефіром, посолити і поперчити. Видавити часник. Все гарненько перемішати.

Зелень ретельно змити і дрібно нарізати, викласти в холодник.

Огірок натерти або нарізати дрібним кубиком — як більше подобається. Змішуємо з борщем. Відправляємо в холодильну камеру охолодитися.

На замітку. Замість води можна використовувати газовану воду.

Дивіться також:  Солодка ковбаска з печива і какао | Рецепт з Фото
Прокрутка до верху