З начинкою з креветок
Порівняно з іншими варіантами приготування, начинка з креветками більш дорога. Страва готується просто, виходить оригінальний смак і неповторний аромат.
Інгредієнти:
- помідори черрі – 12 шт.;
- креветки – 15 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- пармезан – 125 г;
- часник – 2 зубки;
- яйця курячі – 4 шт.;
- соус соєвий – 2 ч. ложки;
- оливкова олія – 2 ст. ложки;
- болгарський перець – 2 шт.
Приготування:
- Нашаткувати часник і цибулю дрібними шматочками.
- Розжарити сковорідку.
- Налити олію.
- Помістити овочі. Обсмажити.
- Креветки промити. Почистити.
- Нарізати. Помістити до засмажки. Загасити.
- Перчики розрізати. Прибрати внутрішню частину.
- В піалу викласти засмажку. Влити соєвий соус і яйця.
- Томати розрізати на дві частини. Надіслати до засмажки.
- Розмішати. Помістити в половинку від перцю.
- Пармезан натерти.
- Посипати на перець.
- Помістити на деко.
- Відправити в духовку.
- Час приготування півгодини.