Як приготувати фарширований перець? 10 смачних рецептів

З начинкою з креветок

Порівняно з іншими варіантами приготування, начинка з креветками більш дорога. Страва готується просто, виходить оригінальний смак і неповторний аромат.



Інгредієнти:

  • помідори черрі – 12 шт.;
  • креветки – 15 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • пармезан – 125 г;
  • часник – 2 зубки;
  • яйця курячі – 4 шт.;
  • соус соєвий – 2 ч. ложки;
  • оливкова олія – 2 ст. ложки;
  • болгарський перець – 2 шт.

Приготування:

  • Нашаткувати часник і цибулю дрібними шматочками.
  • Розжарити сковорідку.
  • Налити олію.
  • Помістити овочі. Обсмажити.
  • Креветки промити. Почистити.
  • Нарізати. Помістити до засмажки. Загасити.
  • Перчики розрізати. Прибрати внутрішню частину.
  • В піалу викласти засмажку. Влити соєвий соус і яйця.
  • Томати розрізати на дві частини. Надіслати до засмажки.
  • Розмішати. Помістити в половинку від перцю.
  • Пармезан натерти.
  • Посипати на перець.
  • Помістити на деко.
  • Відправити в духовку.
  • Час приготування півгодини.
Дивіться також:  Різотто з овочами – 8 рецептів приготування