Як приготувати фарширований перець? 10 смачних рецептів

Ледачі фаршировані перчики

Ледачими можуть бути не тільки вареники і голубці, але і перці. Виходить особливе блюдо.

Інгредієнти:

  • цибуля – 1 цибулина;
  • олія соняшникова – 6 ч. ложок;
  • фарш – 530 г;
  • вода;
  • рис – 270 г варений;
  • сметана – 4 ч. ложки;
  • лечо – 470 г;
  • спеції;
  • морква – 1 шт.

Приготування:

  • З лечо соус злити в піалу.
  • Розрізати перчики.
  • Вирізати кісточки і ніжки.
  • Нашаткувати.
  • Натерти дрібно моркву.
  • Цибулю нашаткувати.
  • Розжарити сковорідку.
  • Влити олію. Помістити моркву і цибулю.
  • Підсмажити.
  • Взяти ємність.
  • Помістити фарш. Додати рис. Підсолити перемішати.
  • Засипати перчик і засмажку. Розмішати.
  • Відставити на чверть години.
  • Зліпити котлетки.
  • Викласти у форму.
  • До соусу налити сметану. Розмішати.
  • Додати перець. Підсолити. Перемішати.
  • Полити перчики.
  • Прибрати в духовку.
  • Режим 170 гр.
Дивіться також:  Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?