Ледачі фаршировані перчики
Ледачими можуть бути не тільки вареники і голубці, але і перці. Виходить особливе блюдо.
Інгредієнти:
- цибуля – 1 цибулина;
- олія соняшникова – 6 ч. ложок;
- фарш – 530 г;
- вода;
- рис – 270 г варений;
- сметана – 4 ч. ложки;
- лечо – 470 г;
- спеції;
- морква – 1 шт.
Приготування:
- З лечо соус злити в піалу.
- Розрізати перчики.
- Вирізати кісточки і ніжки.
- Нашаткувати.
- Натерти дрібно моркву.
- Цибулю нашаткувати.
- Розжарити сковорідку.
- Влити олію. Помістити моркву і цибулю.
- Підсмажити.
- Взяти ємність.
- Помістити фарш. Додати рис. Підсолити перемішати.
- Засипати перчик і засмажку. Розмішати.
- Відставити на чверть години.
- Зліпити котлетки.
- Викласти у форму.
- До соусу налити сметану. Розмішати.
- Додати перець. Підсолити. Перемішати.
- Полити перчики.
- Прибрати в духовку.
- Режим 170 гр.