Рулет з грудки індички з часником
Дуже смачне індиче м’ясо в оригінальній подачі. Страва стане прикрасою столу і запам’ятається своїм чудовим смаком.

Інгредієнти:
- сир – 170 г;
- грудка індички – 1200 м;
- олія оливкова – 10 мл;
- перець;
- болгарський перець – 1 шт.;
- гарбуз – 350 г;
- сіль;
- окріп – 200 мл;
- гірчиця в зернах – 2 ч. ложечки;
- часник – 7 зубків;
- сухарі панірувальні – 2 ч. ложечки;
- цибуля – 1 цибулина.
Приготування:
Перець нашаткувати.
Гарбуз подрібнити. Необхідні невеликі шматочки.
Продукти, що залишилися, крім індички помістити до овочів.
Підсолити. Влити олію. Посипати перцем. Перемішати.
М’ясо відбити, скористатися для цього кухонним молоточком.
Посипати перцем. Додати сіль. Розтерти.
На краєчок розмістити начинку.
Туго скрутити м’ясо.
Отриманий рулет перев’язати ниткою.
Помістити на сковорідку. Обсмажити.
Виставити духовку на 160 град.
Взяти форму для запікання.
Влити окріп.
Помістити м’ясо.
Накрити кришкою.
Запікати годину.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12