Як приготувати філе індички – 12 смачних рецептів грудки

Рулет з грудки індички з часником

Дуже смачне індиче м’ясо в оригінальній подачі. Страва стане прикрасою столу і запам’ятається своїм чудовим смаком.

Інгредієнти:

  • сир – 170 г;
  • грудка індички – 1200 м;
  • олія оливкова – 10 мл;
  • перець;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • гарбуз – 350 г;
  • сіль;
  • окріп – 200 мл;
  • гірчиця в зернах – 2 ч. ложечки;
  • часник – 7 зубків;
  • сухарі панірувальні – 2 ч. ложечки;
  • цибуля – 1 цибулина.

Приготування:

  • Перець нашаткувати.
  • Гарбуз подрібнити. Необхідні невеликі шматочки.
  • Продукти, що залишилися, крім індички помістити до овочів.
  • Підсолити. Влити олію. Посипати перцем. Перемішати.
  • М’ясо відбити, скористатися для цього кухонним молоточком.
  • Посипати перцем. Додати сіль. Розтерти.
  • На краєчок розмістити начинку.
  • Туго скрутити м’ясо.
  • Отриманий рулет перев’язати ниткою.
  • Помістити на сковорідку. Обсмажити.
  • Виставити духовку на 160 град.
  • Взяти форму для запікання.
  • Влити окріп.
  • Помістити м’ясо.
  • Накрити кришкою.
  • Запікати годину.
  • Дивіться також:  Самса з гарбузом – 7 рецептів приготування
    Прокрутка до верху