Готуємо під сирною скоринкою
Завдяки скоринці, сік з м’яса не випарується, і страва залишиться соковитим.

Інгредієнти:
- сіль;
- петрушка – 2 ст. ложки сушеної;
- індичка – 430 г філе;
- білий перець мелений;
- лимон – половинка;
- олія соняшникова;
- яйце – 2 шт.;
- мука – 4 ст. ложки;
- сухарі панірувальні – 4 ч. ложечки;
- сир – 270 р.
Приготування:
Індичку нарізати смужками, так щоб вони були широкими.
Підсолити. Додати перець.
Залити соком від половинки лимона. Перемішати.
Настояти годину.
У ємність влити яйця. Перемішати.
В піалу всипати сухарі.
Натерти сир. Використовувати дрібну тертку.
Надіслати до сухарів. Додати петрушку. Розмішати.
У тарілку всипати борошно.
Індичку вмочити в борошно.
Помістити в яєчну суміш.
Вмочити в сирну масу.
Розжарити сковорідку.
Залити масло.
Помістити індичку.
Засмажити.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12