Як приготувати філе індички – 12 смачних рецептів грудки

Готуємо під сирною скоринкою

Завдяки скоринці, сік з м’яса не випарується, і страва залишиться соковитим.

Інгредієнти:

  • сіль;
  • петрушка – 2 ст. ложки сушеної;
  • індичка – 430 г філе;
  • білий перець мелений;
  • лимон – половинка;
  • олія соняшникова;
  • яйце – 2 шт.;
  • мука – 4 ст. ложки;
  • сухарі панірувальні – 4 ч. ложечки;
  • сир – 270 р.

Приготування:

  • Індичку нарізати смужками, так щоб вони були широкими.
  • Підсолити. Додати перець.
  • Залити соком від половинки лимона. Перемішати.
  • Настояти годину.
  • У ємність влити яйця. Перемішати.
  • В піалу всипати сухарі.
  • Натерти сир. Використовувати дрібну тертку.
  • Надіслати до сухарів. Додати петрушку. Розмішати.
  • У тарілку всипати борошно.
  • Індичку вмочити в борошно.
  • Помістити в яєчну суміш.
  • Вмочити в сирну масу.
  • Розжарити сковорідку.
  • Залити масло.
  • Помістити індичку.
  • Засмажити.
  • Дивіться також:  Макарони у вершковому соусі – 9 рецептів смачного приготування
    Прокрутка до верху