Стейк, приготований на сковороді
Щоб м’ясо не втратило свою соковитість, слідкуйте за приготуванням. Не можна перетримувати індичку на сковорідці.

Інгредієнти:
- часник – 3 зубки;
- індичка – 870 г філе;
- перець чорний;
- масло – 2 ст. ложки соняшникової;
- сіль;
- масло – 2 ст. ложки вершкового;
- чебрець – 4 гілки.
Приготування:
Промите філе обов’язково висушити. На допомогу прийде рушник з паперу.
Нарізати на стейки, товщина яких повинна бути не менше 2 див.
Посипати перцем. Підсолити. Натерти.
Розігріти сковорідку.
Налити олію.
Помістити стейки.
Засмажувати дві хвилини. Вогонь максимальний. Повинна утворитися скоринка золотого кольору.
Переключити на мінімум. Засмажувати кожну сторону п’ять хвилин.
Розчавити часник ножем. Закинути в сковорідку.
Покласти масло вершкове.
Помістити чебрець.
Готувати п’ять хвилин.
Прибрати на блюдо.
Укрити фольгою. Потомити вісім хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12