Як приготувати філе індички – 12 смачних рецептів грудки

Стейк, приготований на сковороді

Щоб м’ясо не втратило свою соковитість, слідкуйте за приготуванням. Не можна перетримувати індичку на сковорідці.

Інгредієнти:

  • часник – 3 зубки;
  • індичка – 870 г філе;
  • перець чорний;
  • масло – 2 ст. ложки соняшникової;
  • сіль;
  • масло – 2 ст. ложки вершкового;
  • чебрець – 4 гілки.

Приготування:

  • Промите філе обов’язково висушити. На допомогу прийде рушник з паперу.
  • Нарізати на стейки, товщина яких повинна бути не менше 2 див.
  • Посипати перцем. Підсолити. Натерти.
  • Розігріти сковорідку.
  • Налити олію.
  • Помістити стейки.
  • Засмажувати дві хвилини. Вогонь максимальний. Повинна утворитися скоринка золотого кольору.
  • Переключити на мінімум. Засмажувати кожну сторону п’ять хвилин.
  • Розчавити часник ножем. Закинути в сковорідку.
  • Покласти масло вершкове.
  • Помістити чебрець.
  • Готувати п’ять хвилин.
  • Прибрати на блюдо.
  • Укрити фольгою. Потомити вісім хвилин.
  • Дивіться також:  Варена ковбаса в домашніх умовах – 7 рецептів
    Прокрутка до верху