В томатно-сирному соусі
Якщо ви не знаєте, що приготувати з грудки, то спробуйте запекти м’ясо в соусі. Сир допоможе додати страві вишукані нотки.

Інгредієнти:
- індичка – 270 г філе грудки;
- вершки – 35 мл;
- перець;
- масло – 1 ч. ложечка оливкової;
- сир плавлений – 120 г;
- аджика – 2 ч. ложечки;
- вода – 100 мл;
- помідори – 2 шт.
Приготування:
Порубати грудку.
Покласти у сковорідку.
Влити олію.
Засмажити.
Перекласти в жароміцну ємність.
Томати дрібно порубати.
Помістити до м’яса.
Додати аджику.
Посипати перцем.
Влити воду.
Додати вершки.
Натерти сир. Посипати продукти.
Підсолити. Перемішати.
Відправити в духову шафу.
Запікати півгодини.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12