Як приготувати філе індички – 12 смачних рецептів грудки

В томатно-сирному соусі

Якщо ви не знаєте, що приготувати з грудки, то спробуйте запекти м’ясо в соусі. Сир допоможе додати страві вишукані нотки.

Інгредієнти:

  • індичка – 270 г філе грудки;
  • вершки – 35 мл;
  • перець;
  • масло – 1 ч. ложечка оливкової;
  • сир плавлений – 120 г;
  • аджика – 2 ч. ложечки;
  • вода – 100 мл;
  • помідори – 2 шт.

Приготування:

  • Порубати грудку.
  • Покласти у сковорідку.
  • Влити олію.
  • Засмажити.
  • Перекласти в жароміцну ємність.
  • Томати дрібно порубати.
  • Помістити до м’яса.
  • Додати аджику.
  • Посипати перцем.
  • Влити воду.
  • Додати вершки.
  • Натерти сир. Посипати продукти.
  • Підсолити. Перемішати.
  • Відправити в духову шафу.
  • Запікати півгодини.
  • Дивіться також:  Омлет на сковороді з молоком – 6 найсмачніших рецептів пишного омлету
    Прокрутка до верху