Як приготувати філе індички – 12 смачних рецептів грудки

Рецепт приготування з грибами

Страви з індички завжди ситні і поживні. Щоб урізноманітнити смак м’яса, можна додати гриби і чорнослив.

Інгредієнти:

  • чебрець;
  • часник – 3 зубки;
  • індичка – 700 г філе грудки;
  • чорнослив 120 г;
  • олія соняшникова;
  • сіль;
  • опеньки – 170 г;
  • перець;
  • спеції;
  • цибуля – 1 цибулина.

Приготування:

  • Порізати грибочки.
  • Покласти в сковороду. Обсмажити.
  • Зубчики часнику дрібно порубати. Надіслати до опенькам. Потомити три хвилини.
  • Насипати чебрець.
  • Додати цибулю, який нарізали у вигляді півкілець.
  • Обсмажувати чотири хвилини.
  • Чорнослив подрібнити. Повинен виглядати як соломка.
  • Відправити на сковорідку.
  • Промити м’ясо. Промокнути паперовим рушником.
  • Уздовж надрізати. Повністю розрізати не треба. Філе повинно стати схожим на кишеньку.
  • Обсмажену начинку покласти в кишеню.
  • Закріпити зубочисткою.
  • Відірвати фольгу.
  • Закрутити м’ясо.
  • Відправити в духовку при 190 град.
  • Через чверть години прибрати фольгу.
  • Готувати півгодини.
  • Дивіться також:  Стожки з фаршу під шубою в духовці — 5 рецептів
    Прокрутка до верху