Рецепт приготування з грибами
Страви з індички завжди ситні і поживні. Щоб урізноманітнити смак м’яса, можна додати гриби і чорнослив.

Інгредієнти:
- чебрець;
- часник – 3 зубки;
- індичка – 700 г філе грудки;
- чорнослив 120 г;
- олія соняшникова;
- сіль;
- опеньки – 170 г;
- перець;
- спеції;
- цибуля – 1 цибулина.
Приготування:
Порізати грибочки.
Покласти в сковороду. Обсмажити.
Зубчики часнику дрібно порубати. Надіслати до опенькам. Потомити три хвилини.
Насипати чебрець.
Додати цибулю, який нарізали у вигляді півкілець.
Обсмажувати чотири хвилини.
Чорнослив подрібнити. Повинен виглядати як соломка.
Відправити на сковорідку.
Промити м’ясо. Промокнути паперовим рушником.
Уздовж надрізати. Повністю розрізати не треба. Філе повинно стати схожим на кишеньку.
Обсмажену начинку покласти в кишеню.
Закріпити зубочисткою.
Відірвати фольгу.
Закрутити м’ясо.
Відправити в духовку при 190 град.
Через чверть години прибрати фольгу.
Готувати півгодини.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12