Соковите і м’яке філе в мультиварці
Філе індички в мультиварці виходить м’яке і соковите.

Інгредієнти:
- сіль – 2 ст. ложки;
- лавр – 2 аркуша;
- індичка – 1200 г філе;
- вода – 50 мл;
- соус соєвий – 5 ст. ложок;
- олія для підсмажування;
- часник – 5 зубків;
- перець чорний.
Приготування:
Зубки часнику подрібнити.
Залити соєвим соусом.
Розкришити в отриману суміш лаврушку.
Підсолити. Посипати перцем. Перемішати.
Промити індичку.
Натерти отриманим маринадом.
Відставити в холодильник години на три. Можна більше. Чим довше м’ясо буде залишатися в маринаді, тим смачніше і соковитіше вийде блюдо.
У чашу від мультиварки влити олію.
Помістити м’ясо.
Виставити режим. На цьому етапі приготування знадобиться «смаження». Тримати кожну сторону п’ять хвилин.Влити воду.
Переключити на «гасіння».
Виставити таймер. Знадобиться годину.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12