Як приготувати філе індички – 12 смачних рецептів грудки

Соковите і м’яке філе в мультиварці

Філе індички в мультиварці виходить м’яке і соковите.

Інгредієнти:

  • сіль – 2 ст. ложки;
  • лавр – 2 аркуша;
  • індичка – 1200 г філе;
  • вода – 50 мл;
  • соус соєвий – 5 ст. ложок;
  • олія для підсмажування;
  • часник – 5 зубків;
  • перець чорний.

Приготування:

  • Зубки часнику подрібнити.
  • Залити соєвим соусом.
  • Розкришити в отриману суміш лаврушку.
  • Підсолити. Посипати перцем. Перемішати.
  • Промити індичку.
  • Натерти отриманим маринадом.
  • Відставити в холодильник години на три. Можна більше. Чим довше м’ясо буде залишатися в маринаді, тим смачніше і соковитіше вийде блюдо.
  • У чашу від мультиварки влити олію.
  • Помістити м’ясо.
  • Виставити режим. На цьому етапі приготування знадобиться «смаження». Тримати кожну сторону п’ять хвилин.Влити воду.
  • Переключити на «гасіння».
  • Виставити таймер. Знадобиться годину.
  • Дивіться також:  Риба товстолобик – 7 рецептів приготування
    Прокрутка до верху