Рагу з філе індички з овочами
Якщо хочете отримати смачне рагу, то використовуйте тільки свіжі овочі і м’ясо.

Інгредієнти:
- картопля – 350 г;
- сіль;
- філе індички – 350 г;
- приправи;
- вода – 50 мл;
- кабачок – 350 г;
- олія соняшникова – 35 мл;
- цибуля – 120 г;
- печериці – 120 г;
- морква – 120 р.
Приготування:
Якщо кабачок молоденький, очищати не варто. Нарізати порційними шматочками.
Картоплю почистити. Порубати на шматочки.
Гриби порізати пластинками.
Моркву порізати так, щоб вийшли кружечки.
Цибулину нарізати кубиками.
Філе порізати на шматочки.
Помістити в сковороду м’ясо. Влити олію. Підсолити. Просмажити три хвилинки.
Закинути картоплю, печериці і кабачок.
Протушкувати вісім хвилин. Заважати необхідно постійно.
Засипати моркву і цибульку. Протушкувати вісім хвилин.
Залити воду.
Підсолити. Посипати спеціями.
Перекласти на деко.
Запікати півгодини.
Режим 180 град.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12