Як приготувати філе індички – 12 смачних рецептів грудки

Рагу з філе індички з овочами

Якщо хочете отримати смачне рагу, то використовуйте тільки свіжі овочі і м’ясо.

Інгредієнти:

  • картопля – 350 г;
  • сіль;
  • філе індички – 350 г;
  • приправи;
  • вода – 50 мл;
  • кабачок – 350 г;
  • олія соняшникова – 35 мл;
  • цибуля – 120 г;
  • печериці – 120 г;
  • морква – 120 р.

Приготування:

  • Якщо кабачок молоденький, очищати не варто. Нарізати порційними шматочками.
  • Картоплю почистити. Порубати на шматочки.
  • Гриби порізати пластинками.
  • Моркву порізати так, щоб вийшли кружечки.
  • Цибулину нарізати кубиками.
  • Філе порізати на шматочки.
  • Помістити в сковороду м’ясо. Влити олію. Підсолити. Просмажити три хвилинки.
  • Закинути картоплю, печериці і кабачок.
  • Протушкувати вісім хвилин. Заважати необхідно постійно.
  • Засипати моркву і цибульку. Протушкувати вісім хвилин.
  • Залити воду.
  • Підсолити. Посипати спеціями.
  • Перекласти на деко.
  • Запікати півгодини.
  • Режим 180 град.
  • Дивіться також:  Макарони з яйцем – 7 рецептів приготування на сковороді
    Прокрутка до верху