Як приготувати філе індички – 12 смачних рецептів грудки

Як приготувати відбивні?

Надзвичайно ніжні поживні відбивні виходять з дієтичного м’яса індички. Найкраще готувати з грудки. Адже ця частина сама ніжна і саме з неї простіше всього зробити ідеальні відбивні.

Інгредієнти:

  • спеції;
  • індичка – 750 г філе;
  • сир – 75 г;
  • сіль;
  • олія соняшникова;
  • сухарі панірувальні.

Приготування:

  • Нарізати філе на довгі смужки. Товщина не повинна перевищувати 1 див.
  • Взяти кухонний молоточок. З його допомогою відбити смужки з кожної сторони.
  • Натертий сир перемішати з сухарями. Підсолити. Додати спеції. Перемішати.
  • Влити олію у сковорідку.
  • Загострити.
  • М’ясо помістити кожною стороною в сирну суміш.
  • Відправити на сковорідку.
  • Прожарити.
  • Щоб позбутися зайвого жиру, помістити на паперовий рушник.
  • Дивіться також:  Куряче філе в мультиварці – 9 рецептів приготування
    Прокрутка до верху