Як приготувати відбивні?
Надзвичайно ніжні поживні відбивні виходять з дієтичного м’яса індички. Найкраще готувати з грудки. Адже ця частина сама ніжна і саме з неї простіше всього зробити ідеальні відбивні.

Інгредієнти:
- спеції;
- індичка – 750 г філе;
- сир – 75 г;
- сіль;
- олія соняшникова;
- сухарі панірувальні.
Приготування:
Нарізати філе на довгі смужки. Товщина не повинна перевищувати 1 див.
Взяти кухонний молоточок. З його допомогою відбити смужки з кожної сторони.
Натертий сир перемішати з сухарями. Підсолити. Додати спеції. Перемішати.
Влити олію у сковорідку.
Загострити.
М’ясо помістити кожною стороною в сирну суміш.
Відправити на сковорідку.
Прожарити.
Щоб позбутися зайвого жиру, помістити на паперовий рушник.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12