Як приготувати горохову кашу?

Рецепт приготування на воді

Тих, хто стежить за своєю фігурою і здоров’ям, напевно зацікавить наступний рецепт. До його складу увійшли: 1 ст. бобових, в 2 рази більше рідини, сіль, фермерське масло.

  • Горох для такої страви вимочується в холодній воді всю ніч або заливається рідиною з харчовою содою приблизно на 1,5 години. Якщо цього не зробити заздалегідь, то продукт буде готуватися до м’якості занадто довго.
  • Бобові заливаються свіжою водою, і відправляються варитися на 35-45 хвилин. Приблизно через 20 хвилин масу потрібно підсолити. Можна додати також гранульований часник і мелений чорний перець.
  • У готову горошницу додається вершкове масло.

При бажанні перед подаванням кашу можна пюрировать.

Дивіться також:  Яловичий язик - 10 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху