Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?

Як приготувати м’ясну страву в мультиварці?

 

Гуляш з яловичини з підливою в мультиварці дуже просто і зручно готувати. Витрачається мінімум часу на приготування, гуляш точно не підгорить. М’ясо соковите і м’яке.

Інгредієнти:

  • Сіль;
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Перець чорний мелений;
  • Морква – 2 шт.;
  • Яловичина – 1 кг;
  • Вода;
  • Борошно – 2 ст. ложки.

Покроковий рецепт:

  • М’ясо вимити. Нарізати шматочками;
  • Перекласти в чашу призначену для мультиварки. Масло додавати не треба;
  • Зняти лушпиння з цибулі. Нашаткувати;
  • Моркву очистити. Потерти на тертці;
  • Овочі перекласти до м’яса;
  • Поставити режим «випічка» на 45 хвилин;
  • Тушкувати, іноді перемішуючи;
  • Через зазначений час насипати борошно і приправу. Перемішати;
  • У чашу налити воду, щоб м’ясо наполовину занурилося в рідину. Перемішати;
  • Поставити на режим «гасіння» на дві години;
  • Коли пролунає сигнал закінчення процесу приготування, перемішати і подавати до столу.
  • Дивіться також:  Індичка – 19 рецептів смачного приготування