Як приготувати м’ясну страву в мультиварці?

Гуляш з яловичини з підливою в мультиварці дуже просто і зручно готувати. Витрачається мінімум часу на приготування, гуляш точно не підгорить. М’ясо соковите і м’яке.
Інгредієнти:
- Сіль;
- Цибуля – 2 шт.;
- Перець чорний мелений;
- Морква – 2 шт.;
- Яловичина – 1 кг;
- Вода;
- Борошно – 2 ст. ложки.
Покроковий рецепт:
М’ясо вимити. Нарізати шматочками;
Перекласти в чашу призначену для мультиварки. Масло додавати не треба;
Зняти лушпиння з цибулі. Нашаткувати;
Моркву очистити. Потерти на тертці;
Овочі перекласти до м’яса;
Поставити режим «випічка» на 45 хвилин;
Тушкувати, іноді перемішуючи;
Через зазначений час насипати борошно і приправу. Перемішати;
У чашу налити воду, щоб м’ясо наполовину занурилося в рідину. Перемішати;
Поставити на режим «гасіння» на дві години;
Коли пролунає сигнал закінчення процесу приготування, перемішати і подавати до столу.