Класичний рецепт з додаванням чорносливу

Це дуже швидкий рецепт приготування гуляшу, знадобиться менше години. Дуже добре підходить, коли мало часу, а гості ось – ось прийдуть.
Інгредієнти:
- Перець;
- Чорнослив – 300 гр.;
- Яловичина – 600 гр.;
- Курячий бульйон;
- Сіль;
- Цибуля – 2 шт.;
- Оцет – 2 ст. ложки;
- Гвоздика – 6 шт.;
- Олія соняшникова.
Приготування:
Замочити у воді чорнослив. Вода повинна бути тепла, тоді сухофрукти стануть м’якими і соковитими;
Лушпиння зняти з цибулин. Помити нарізати цибулю кільцями;
М’ясо помити. Паперовим рушником видалити вологу. Нарізати шматками;
Розігріти сковорідку з олією;
Цибулю тушкувати до золотистого кольору;
Перекласти яловичину. Тушкувати м’ясо до напівготовності;
Чорнослив порізати дрібними шматочками. Перекласти в сковороду. Готувати 10 хвилин;
Налити бульйон. Загасити п’ять хвилин;
У воді розвести оцет і перелити в м’ясо;
Посипати сіллю, гвоздикою і перцем. Перемішати. Готувати півгодини;
Перемішуючи лопаткою ввести муку. Тушкувати хвилин п’ять.