Як приготувати гуляш з яловичини з підливкою?

Класичний рецепт з додаванням чорносливу

 

Це дуже швидкий рецепт приготування гуляшу, знадобиться менше години. Дуже добре підходить, коли мало часу, а гості ось – ось прийдуть.

Інгредієнти:

  • Перець;
  • Чорнослив – 300 гр.;
  • Яловичина – 600 гр.;
  • Курячий бульйон;
  • Сіль;
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Оцет – 2 ст. ложки;
  • Гвоздика – 6 шт.;
  • Олія соняшникова.

Приготування:

  • Замочити у воді чорнослив. Вода повинна бути тепла, тоді сухофрукти стануть м’якими і соковитими;
  • Лушпиння зняти з цибулин. Помити нарізати цибулю кільцями;
  • М’ясо помити. Паперовим рушником видалити вологу. Нарізати шматками;
  • Розігріти сковорідку з олією;
  • Цибулю тушкувати до золотистого кольору;
  • Перекласти яловичину. Тушкувати м’ясо до напівготовності;
  • Чорнослив порізати дрібними шматочками. Перекласти в сковороду. Готувати 10 хвилин;
  • Налити бульйон. Загасити п’ять хвилин;
  • У воді розвести оцет і перелити в м’ясо;
  • Посипати сіллю, гвоздикою і перцем. Перемішати. Готувати півгодини;
  • Перемішуючи лопаткою ввести муку. Тушкувати хвилин п’ять.
  • Дивіться також:  М’ясний хліб – 7 рецептів приготування в домашніх умовах