Як приготувати хачапурі? 11 смачних рецептів

З додаванням сиру

  • 200 гр сиру;
  • 150 гр злив. масла;
  • чверть стіл. л. цукру;
  • 2 яйця;
  • 1 ½ скл. борошна;
  • ½ Чайн. л. соди;
  • 250 гр твердого сиру;
  • 1 стіл. л. сметани;
  • 1-2 часникових зубка.

Масло розтопити і з’єднати з сиром, перемішати. В отриману масу влити гашену соду, цукор, вбити яйце і знову перемішати. Потім потроху просіяти борошно, поступово вмішуючи її в тісто. Залишити на кілька хвилин просочитися.

Тим часом підготувати начинку: часник дрібно порубати, сир натерти, все перемішати і додати сметану.

Тісто розділити на 2 кулі одного розміру. На одне коло викласти рівномірно начинку, прикрити другим шаром, защипати краї, змастити збитим яйцем і випекти на листі при 180 град. протягом 40-45 хвилин.

Дивіться також:  Ледачі біляші на кефірі з фаршем — 5 покрокових рецептів