Як приготувати качку в духовці? 14 рецептів смачного приготування

Рецепт приготування птиці у фользі

Коли птах готується у фользі, соки не випливають на деко, а просочують птицю з усіх боків. Від чого качка стає ароматніше і ніжніше.

Інгредієнти:

  • качка – 2300 г;
  • сіль;
  • майонез – 120 мл;
  • часник – 4 зубчики;
  • чорний перець – 0,5 ч. ложки;
  • апельсин – 2 шт.

Приготування:

  • У майонез насипати сіль. Додати перець. Видавити часник з землянки Перемішати.
  • Нарізати апельсини.
  • Майонезним соусом натерти заздалегідь промиту і просушену тушку.
  • Фольгу розстелити на деку. Викласти птицю. Обкласти апельсиновими кільцями. Укутати щільно фольгою. Сік у процесі приготування витікати не має.
  • Запікати годину. Прибрати фольгу. Зарумянить, для цього буде потрібно близько півгодини.
  • Режим 200 градусів.
Дивіться також:  Баклажанна ікра – 6 рецептів з покроковим описом