Рецепт приготування птиці у фользі
Коли птах готується у фользі, соки не випливають на деко, а просочують птицю з усіх боків. Від чого качка стає ароматніше і ніжніше.
Інгредієнти:
- качка – 2300 г;
- сіль;
- майонез – 120 мл;
- часник – 4 зубчики;
- чорний перець – 0,5 ч. ложки;
- апельсин – 2 шт.
Приготування:
- У майонез насипати сіль. Додати перець. Видавити часник з землянки Перемішати.
- Нарізати апельсини.
- Майонезним соусом натерти заздалегідь промиту і просушену тушку.
- Фольгу розстелити на деку. Викласти птицю. Обкласти апельсиновими кільцями. Укутати щільно фольгою. Сік у процесі приготування витікати не має.
- Запікати годину. Прибрати фольгу. Зарумянить, для цього буде потрібно близько півгодини.
- Режим 200 градусів.