З баранини по-татарськи
Для цього рецепта використовується тільки баранина хоч це м’ясо і не особливо поширене у нас.

Необхідні продукти:
- баранина – 600 грам;
- три картоплини;
- по одній цибулині і моркви;
- три помідора;
- два перцю;
- часник – 2 зубчики;
- сіль, перець, інші приправи;
- близько 200 грамів локшини.
Процес приготування:
В гарячій воді доводимо локшину до готовності і прибираємо в бік.
Переходимо до приготування м’яса. Його потрібно нарізати на шматки. Теж саме робимо з овочами, все потрібно нарізати.
У посуд з товстими стінками викладаємо м’ясо, чекаємо, поки воно придбає коричневий колір, і кладемо до нього спочатку цибулю, потім моркву і перець. Через деякий час викладаємо картоплю, приправляємо всі обраними спеціями і тушкуємо деякий час.
Тепер можна викласти подрібнені помідори і готувати ще близько 15 хвилин.
Через це час заливаємо все водою або бульйоном, що залишився від локшини. Коли заливка буде готова – страву можна подавати. Спочатку викладається локшина, а потім і м’ясна підлива.