Як приготувати лагман в домашніх умовах? 7 смачних рецептів лагмана

З баранини по-татарськи

Для цього рецепта використовується тільки баранина хоч це м’ясо і не особливо поширене у нас.

Необхідні продукти:

  • баранина – 600 грам;
  • три картоплини;
  • по одній цибулині і моркви;
  • три помідора;
  • два перцю;
  • часник – 2 зубчики;
  • сіль, перець, інші приправи;
  • близько 200 грамів локшини.

Процес приготування:

  • В гарячій воді доводимо локшину до готовності і прибираємо в бік.
  • Переходимо до приготування м’яса. Його потрібно нарізати на шматки. Теж саме робимо з овочами, все потрібно нарізати.
  • У посуд з товстими стінками викладаємо м’ясо, чекаємо, поки воно придбає коричневий колір, і кладемо до нього спочатку цибулю, потім моркву і перець. Через деякий час викладаємо картоплю, приправляємо всі обраними спеціями і тушкуємо деякий час.
  • Тепер можна викласти подрібнені помідори і готувати ще близько 15 хвилин.
  • Через це час заливаємо все водою або бульйоном, що залишився від локшини. Коли заливка буде готова – страву можна подавати. Спочатку викладається локшина, а потім і м’ясна підлива.
  • Дивіться також:  Рис з овочами — 15 рецептів смачного приготування
    Прокрутка до верху