М’ясо-гармошка з овочами і сиром
Інгредієнти:
- 1,2 кг свинячого карбонаду;
- 6 – 7 платівок бекону;
- 3 помідори;
- 1 червоний солодкий перець;
- 100 – 150 г твердого/напівтвердого сиру;
- 2 ст. л. солодкої гірчиці;
- 2 – 3 зубці часнику;
- рослинна олія, приправи і сіль.
Приготування:
- Підготовлений м’ясної шматок розрізати «віялом» на пластинки середньої товщини.
- Натерти свинину маслом, сіллю, приправами і гірчицею.
- Простір між м’ясними шматочками наповнити пластинками бекону, сиру, помідорів і солодкого перцю.
- Скріпити всю конструкцію зубочистками.
Перекласти м’ясо на деко з фольгою. Запікати його 90 хвилин при 190°С.