Як приготувати м’ясо в духовці – 15 рецептів смачного і соковитого м’яса

М’ясо-гармошка з овочами і сиром

Інгредієнти:

  • 1,2 кг свинячого карбонаду;
  • 6 – 7 платівок бекону;
  • 3 помідори;
  • 1 червоний солодкий перець;
  • 100 – 150 г твердого/напівтвердого сиру;
  • 2 ст. л. солодкої гірчиці;
  • 2 – 3 зубці часнику;
  • рослинна олія, приправи і сіль.

Приготування:

  • Підготовлений м’ясної шматок розрізати «віялом» на пластинки середньої товщини.
  • Натерти свинину маслом, сіллю, приправами і гірчицею.
  • Простір між м’ясними шматочками наповнити пластинками бекону, сиру, помідорів і солодкого перцю.
  • Скріпити всю конструкцію зубочистками.

Перекласти м’ясо на деко з фольгою. Запікати його 90 хвилин при 190°С.

Дивіться також:  Як приготувати домашню ковбасу – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху