Як приготувати манти смачні і соковиті в домашніх умовах?

Як правильно і швидко ліпити манти?

Порада: Щоб сік при варінні не витік, всі шви роблять зверху.

Для цього защипем край мантів: спочатку з’єднаємо два краї як при ліпленні пиріжка, потім два торця піднімемо і з’єднаємо з куточками між собою. Так вийде конверт, схожий на широку букву «Н». Залишилося тільки кінчики з’єднати попарно, щоб вийшов закільцьований загальний край.

Є й інший спосіб, його називають трояндочкою. Суть його в тому, що три кружечка тесту накладаються трохи внахлест один за іншим, трохи притискаються в місцях накладання. Після цього на смужку з гуртків кладеться фарші, починаючи від крайнього гуртка, акуратно згортається «трояндочка». Таким чином, денце вироби буде закрито, а верх відкритий, і сік не витече при варінні.

Дивіться також:  Локшина Харусаме: що це таке, як приготувати? Склад і 3 рецепти страв з скляної локшини
Прокрутка до верху