Як приготувати манти в домашніх умовах

Ідеальне тісто на манти: рецепти

Ми звикли думати про те, що тісто для мантів має бути самим простим: вода, борошно, сіль. На практиці все не так однозначно.

Заварне тісто

Підготуйте:

  • борошно — 250 г;
  • яйце;
  • окріп — 120 мл;
  • пісне масло — 10 р.

Приготування:

  • Розчиняємо в гарячій воді щіпку солі. Яйце з’єднуємо з маслом, просіваємо борошно. Заміс тіста робимо максимально швидко. Спочатку використовуємо блендер, потім працюємо руками, отримуючи пружну і еластичну масу.
  • Щоб тісто визнати ідеальним, замішуємо його не менше 15 хвилин. Сформований шар придавлюємо до столу, потім розтягуємо в сторони. Краї тіста збираємо в центрі і повторюємо процедуру замісу десятки разів, доки не отримаємо пружну і м’яку текстуру продукту, не прилипающего до рук.
Дивіться також:  Фарш для мантів – 8 рецептів, як зробити соковитий фарш для смачних мантів
Прокрутка до верху