Ідеальне тісто на манти: рецепти
Ми звикли думати про те, що тісто для мантів має бути самим простим: вода, борошно, сіль. На практиці все не так однозначно.
Заварне тісто
Підготуйте:
- борошно — 250 г;
- яйце;
- окріп — 120 мл;
- пісне масло — 10 р.
Приготування:
- Розчиняємо в гарячій воді щіпку солі. Яйце з’єднуємо з маслом, просіваємо борошно. Заміс тіста робимо максимально швидко. Спочатку використовуємо блендер, потім працюємо руками, отримуючи пружну і еластичну масу.
- Щоб тісто визнати ідеальним, замішуємо його не менше 15 хвилин. Сформований шар придавлюємо до столу, потім розтягуємо в сторони. Краї тіста збираємо в центрі і повторюємо процедуру замісу десятки разів, доки не отримаємо пружну і м’яку текстуру продукту, не прилипающего до рук.