Як приготувати млинці? 15 способів

Як приготувати тонкі, товсті, ажурні, пишні, в дірочку млинці

Перераховані вище рецепти дають можливість приготувати різні по щільності і зовнішньому вигляду млинці. На молоці вони виходити тонкими, якщо добре постаратися і чітко слідувати рецептурою, незначної товщини можна домогтися, використовуючи кефірну основу.

Любителям товстих млинців, схожі за смаком на оладки, також доведеться запастися кефіром для приготування ласощів.

Щоб блюдо вийшло пишним і повітряним, у процесі готування потрібно відокремлювати білки від жовтків. Для приготування млинців в дірочку базовим буде рецепт з теплим молоком.

Справжнім шедевром можуть стати ажурні млинці. Вони вимагають певного досвіду, терпіння і величезного бажання здивувати коханого чоловіка або дитини. Для приготування може використовуватися будь-який рецепт, але краще зупинитися на класичному першому варіанті готування.

Підготовлену млинцеву суміш потрібно помістити в щось подібне кондитерського шприца. Виготовити її можна самому з підручних засобів. Згодиться пляшка від кетчупу або звичайна пластикова пляшка з прорізаним отвором у кришці. Також можна пристосувати пакет з-під молока з акуратно відрізаним куточком. В обрану ємність наливають тісто і на розігрітій сковороді дуже швидко малюється візерунок. Спочатку потрібно виконати контури, а потім заповнювати середину. «Картинку» необхідно обсмажувати з двох сторін, акуратно перевертаючи лопаткою.

Ідей зображень може бути маса. Наприклад, коханій людині можна «намалювати» ажурна серце, для дочки спекти млинцеві квіти, а синові створити машинку на сковороді. До процесу важливо підключити фантазію і старанність.

Тим, хто любить млинці з джемом, варенням, медом, можна приготувати млинці в дірочки. В маленькі отвори буде затікати наповнювач, і робити смак страви ще більш насиченим. Такі «пори» виходять, якщо тісто добре насичується киснем. Для цього в нього потрібно додати гашену соду або розпушувач, а також не забувати помішувати масу.

Дивіться також:  Млинці на воді – 7 рецептів