Дари моря, тушковані з соєвим соусом
Інгредієнти: 370 г морепродуктів, 2 солодких болгарських перцю, 230 г стручкової квасолі, 270 г капусти броколі, 130 г оливок, 60 мл соєвого соусу, 1 ч. л. рідкого меду, сіль, суміш перців.
- Перець запікається в дух. шафі до м’якості і нарізати великою соломкою.
- Квасоля занурюється в окріп на 2 хвилини, після чого відкидається на друшляк і відразу обливається холодною водою.
- «Парасольки» брокколі варяться в окропі 3 – 4 хвилини.
- В окремій каструлі відварюються морепродукти.
- Для заправки з’єднується мед і класичний соєвий соус.
- Всі підготовлені інгредієнти з’єднуються, до них виливається заправка з минулого кроку. За смаком додається сіль і перець. У сковорідку всипати подрібнені оливки без кісточок. Можна додати і трохи води.
На повільному вогні морепродукти з овочами тушкують під кришкою 15 – 17 хвилин. Цю чудову смакоту краще всього подати теплою.
Але будьте уважні, в такій страві дуже багато білка, шлунку буде важко впоратися з великою їх кількістю.