Як приготувати морський коктейль заморожений?

Дари моря, тушковані з соєвим соусом

Інгредієнти: 370 г морепродуктів, 2 солодких болгарських перцю, 230 г стручкової квасолі, 270 г капусти броколі, 130 г оливок, 60 мл соєвого соусу, 1 ч. л. рідкого меду, сіль, суміш перців.

  • Перець запікається в дух. шафі до м’якості і нарізати великою соломкою.
  • Квасоля занурюється в окріп на 2 хвилини, після чого відкидається на друшляк і відразу обливається холодною водою.
  • «Парасольки» брокколі варяться в окропі 3 – 4 хвилини.
  • В окремій каструлі відварюються морепродукти.
  • Для заправки з’єднується мед і класичний соєвий соус.
  • Всі підготовлені інгредієнти з’єднуються, до них виливається заправка з минулого кроку. За смаком додається сіль і перець. У сковорідку всипати подрібнені оливки без кісточок. Можна додати і трохи води.

На повільному вогні морепродукти з овочами тушкують під кришкою 15 – 17 хвилин. Цю чудову смакоту краще всього подати теплою.

Але будьте уважні, в такій страві дуже багато білка, шлунку буде важко впоратися з великою їх кількістю.

Дивіться також:  Морський язик в клярі – 7 смачних рецептів приготування страви з риби