Як приготувати на воді?

Смачний варіант бюджетних оладок, для приготування якого потрібно мінімальний набір продуктів:
- вода – 500 мл;
- борошно – 700-750 г;
- яйце – 2 шт.;
- цукор – 50 г;
- сода – ½ ч. ложки;
- лимонна кислота – ½ ч. ложки;
- сіль – щіпка;
- олія – для смаження.
Щоб приготувати оладки на воді:
В ємність з теплою водою забиваються яйця, додаються сіль, цукровий пісок і лимонна кислота, після чого все ретельно збивається за допомогою міксера або блендера.
Потім додаються сода борошно по частинах.
Тісто вимішується до однорідності до густоти сметани.
Викладається тісто столовою ложкою на сковороду з розігрітим маслом.
Оладки смажаться з двох сторін по хвилині на вогні середньої інтенсивності.
Рада! Оладки на воді слід подавати в теплому вигляді зі сметаною або джемом.