Паста «Карбонара» з куркою у вершковому соусі
Хочете приготувати цікавий, насичений і, найголовніше, не дуже дорогий вечерю? Паста «Карбонара» з вершками і куркою – відмінне рішення.
Інгредієнти для страви:
- 300 грамів спагетті;
- половина філе;
- 0,1 літра вершків;
- сир – 50 грам;
- приправи – за смаком;
- яйця – три штуки;
- ложка рослинного масла.
Процес приготування:
- Макарони відправляємо варитися майже до готовності.
- Курку ріжемо на кубики, посипаємо обраними приправами і смажимо на олії.
- Яйця змішуємо з вершками, тертим сиром і, звичайно ж, не забуваємо про спеції.
- До обсмаженої курки викладаємо макарони, заливаємо все вершковим соусом, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні пару хвилин.