Як приготувати пасту «Карбонара» – 8 рецептів в домашніх умовах

Паста «Карбонара» з куркою у вершковому соусі

Хочете приготувати цікавий, насичений і, найголовніше, не дуже дорогий вечерю? Паста «Карбонара» з вершками і куркою – відмінне рішення.

Інгредієнти для страви:

  • 300 грамів спагетті;
  • половина філе;
  • 0,1 літра вершків;
  • сир – 50 грам;
  • приправи – за смаком;
  • яйця – три штуки;
  • ложка рослинного масла.

Процес приготування:

  • Макарони відправляємо варитися майже до готовності.
  • Курку ріжемо на кубики, посипаємо обраними приправами і смажимо на олії.
  • Яйця змішуємо з вершками, тертим сиром і, звичайно ж, не забуваємо про спеції.
  • До обсмаженої курки викладаємо макарони, заливаємо все вершковим соусом, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні пару хвилин.
Дивіться також:  Антрекот з яловичини – 5 рецептів приготування на сковороді і в духовці
Прокрутка до верху