Як приготувати шоколадну глазур – 10 смачних рецептів

Технологія приготування з чорного шоколаду

Щоб в домашніх умовах отримати солодку заливку з чорного шоколаду, необхідно придбати відповідну плитку.

Вона повинна мати чистий склад, в якому буде знаходитися близько 75% какао, без присутності карамельних начинок, горіхів або родзинок.

Необхідні компоненти:

  • шоколадка чорного кольору – 100 г;
  • молоко – 0,2 л.

Готуємо:

  • У посуд для варіння закинути розділений на частини шоколад і налити молоко.
  • Поставити ємність з продуктами над парою і прогрівати, не забуваючи періодично помішувати суміш.
  • Коли солодка маса стане щільніше і придбає пластичність, її можна вважати готовою.

Поки глазур не охолола, слід прикрасити всі десерти. Солодке покриття з чорного шоколаду – прекрасний засіб для декорування невеликих виробів: печива, морозива, рогаликів.

Дивіться також:  Начинка для ватрушок з сиру – 7 смачних рецептів