Технологія приготування з чорного шоколаду
Щоб в домашніх умовах отримати солодку заливку з чорного шоколаду, необхідно придбати відповідну плитку.
Вона повинна мати чистий склад, в якому буде знаходитися близько 75% какао, без присутності карамельних начинок, горіхів або родзинок.
Необхідні компоненти:
- шоколадка чорного кольору – 100 г;
- молоко – 0,2 л.
Готуємо:
- У посуд для варіння закинути розділений на частини шоколад і налити молоко.
- Поставити ємність з продуктами над парою і прогрівати, не забуваючи періодично помішувати суміш.
- Коли солодка маса стане щільніше і придбає пластичність, її можна вважати готовою.
Поки глазур не охолола, слід прикрасити всі десерти. Солодке покриття з чорного шоколаду – прекрасний засіб для декорування невеликих виробів: печива, морозива, рогаликів.