Як приготувати шоколадну глазур – 10 смачних рецептів

З білого шоколаду

Смачна шоколадна глазур білого кольору походить в якості основної заливки для тортів або їх часткового прикраси. З її допомогою можна намалювати широкі і вузькі смужки, різноманітні фігурки або візерунки.

Необхідні компоненти:

  • шоколад білий – 0,23 кг;
  • молоко (3,2%) – 75 мл;
  • цукрова пудра – 110 г

Готуємо:

  • Шоколадні плитки порубати на шматочки. Потім скласти їх в чашку і поставити над гарячою парою.
  • Долити молоко, всипати пудру з цукру, розмішати і томити над парою, поки шоколадна маса не стане густою і однорідною.
  • Готову суміш зняти з вогню і охолодити до 45 градусів.

Повністю заливати випічку необхідно теплою глазур’ю, а для малювання потрібно використовувати остиглий продукт.

Вироби, прикрашені білою помадкою, виходять красивими, апетитними і обов’язково сподобаються всім ласунам.

Дивіться також:  Шоколадний крем з какао – 7 рецептів