З білого шоколаду
Смачна шоколадна глазур білого кольору походить в якості основної заливки для тортів або їх часткового прикраси. З її допомогою можна намалювати широкі і вузькі смужки, різноманітні фігурки або візерунки.
Необхідні компоненти:
- шоколад білий – 0,23 кг;
- молоко (3,2%) – 75 мл;
- цукрова пудра – 110 г
Готуємо:
- Шоколадні плитки порубати на шматочки. Потім скласти їх в чашку і поставити над гарячою парою.
- Долити молоко, всипати пудру з цукру, розмішати і томити над парою, поки шоколадна маса не стане густою і однорідною.
- Готову суміш зняти з вогню і охолодити до 45 градусів.
Повністю заливати випічку необхідно теплою глазур’ю, а для малювання потрібно використовувати остиглий продукт.
Вироби, прикрашені білою помадкою, виходять красивими, апетитними і обов’язково сподобаються всім ласунам.