Як приготувати штрудель – 10 покрокових рецептів в домашніх умовах

Рецепт приготування з вишнею

Одна з найпопулярніших начинок для десертного штруделя – це вишня. Свіжа, заморожена або консервована, ягода з благородною кислинкою завжди вдало доповнює хрустку солодку скоринку рулету.

Для начинки знадобиться:

  • вишня без кісточок;
  • ванільні сухарі;
  • мигдаль;
  • цукор.

Заморожені ягоди повинні постояти в ситі, щоб з них стік зайвий сік. З нього можна зробити солодкий соус до штруделя.

  • Сухарі і мигдаль подрібнюють, змішують з цукром.
  • Готують витяжний тісто за класичним рецептом.
  • Посипають лист тіста сумішшю сухарів і горіхів. Рівномірно розкладають ягоди.
  • Згортають рулет і запікають 40 хвилин при 190 С.
Дивіться також:  Завитки з сиром в сметанній заливці – 4 покрокових рецептів смачної домашньої випічки