Рецепт приготування з вишнею
Одна з найпопулярніших начинок для десертного штруделя – це вишня. Свіжа, заморожена або консервована, ягода з благородною кислинкою завжди вдало доповнює хрустку солодку скоринку рулету.
Для начинки знадобиться:
- вишня без кісточок;
- ванільні сухарі;
- мигдаль;
- цукор.
Заморожені ягоди повинні постояти в ситі, щоб з них стік зайвий сік. З нього можна зробити солодкий соус до штруделя.
- Сухарі і мигдаль подрібнюють, змішують з цукром.
- Готують витяжний тісто за класичним рецептом.
- Посипають лист тіста сумішшю сухарів і горіхів. Рівномірно розкладають ягоди.
- Згортають рулет і запікають 40 хвилин при 190 С.