Як приготувати штрудель – 10 покрокових рецептів в домашніх умовах

З м’ясом і картоплею

Закусочний штрудель з хрусткою скоринкою з листкового тіста можна наповнити ситної начинкою:

  • м’ясний фарш;
  • картопля;
  • цибуля.

Овочі дрібно ріжуть, фарш солять, перчать і обсмажують.

Для листкового тіста:

  • 500 г борошна;
  • стакан води;
  • яйце;
  • ложка рослинної олії;
  • ложка оцту;
  • по дрібці цукру і солі.

Для того щоб розкачати тісто шарами, знадобиться пачка вершкового масла.

  • Всі інгредієнти змішують. Виходить дуже м’яке тісто.
  • Куля ділять на чотири частини, розкочують кожну окремо і змащують чвертю пачки вершкового масла.
  • Змащений шар туго намотують на качалку маслом всередину.
  • Розрізають ножем уздовж качалки.
  • Згортають навпіл, знову маслом всередину.
  • Заготівлю охолоджують в холодильнику хвилин 20-30.
  • Розкочують, наповнюють начинкою і формують рулет.
  • Штрудель з м’ясом і картоплею випікається при 200 З хвилин 40.
Дивіться також:  Пиріг з бананами – 10 рецептів приготування в духовці і мультиварці