Як приготувати скумбрію в духовці? 8 рецептів

Під сирною скоринкою

Рецепт простий, але страва виглядає красиво і нарядно.

Для нього готуємо:

  • пару скумбрій;
  • головку цибулі;
  • одну велику моркву;
  • один болгарський перець;
  • три ложки тертого сиру;
  • рослинна олія для підмазування дека;
  • спеції і сіль за смаком.

Далі робимо так:

  • На деко покласти фольгу, змастити олією і викласти філе скумбрії.
  • Посолити і поперчити.
  • Посипати улюбленими спеціями для риби.
  • Поверх філе викласти дрібно нарізані овочі (моркву натерти на крупній тертці).
  • Завершальний штрих — посипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці, поки не утворює красива корочка сиру. Подаємо із зеленню.
Дивіться також:  Перлова каша в мультиварці з м’ясом, тушонкою – 7 рецептів як варити
Прокрутка до верху