Як приготувати торт – 10 дуже смачних рецептів

Млинцевий торт

Млинці є самим смачним десертом як дітей, так і дорослих. Їх можна подавати окремо зі сметаною, згущеним молоком або варенням, а можна використовувати для приготування цього торта.

Інгредієнти:

  • п’ять яєць;
  • 240 мл води (45 для крему);
  • 170 мл молока;
  • 240 г цукру (35 г для тесту);
  • склянка борошна;
  • 60 мл олії;
  • 1 ч. л. ваніліну;
  • щіпка лимонної кислоти;
  • ложка ягідного сиропу;
  • шоколад, банани.

Спосіб приготування:

  • Курячі яйця розділити на складові, жовтки підуть в тісто, а білки в крем.
  • Збийте жовтки з дрібкою солі і дрібним цукром, влити теплу воду і молоко, введіть борошно і перемішайте тісто.
  • Випікайте млинці до рум’яного кольору.
  • В кожен млинець покладіть нарізані банани, загорніть їх трубочками і поділіть на три рівні шматочки.
  • Тепер потрібно приготувати крем для торта. Для цього в сотейник влийте воду, сироп і всипте підсолоджувач, доведіть сироп до кипіння і зніміть з плити.
  • Білки збийте в густу піну з лимонною кислотою і потім з’єднайте їх з гарячим сиропом.
  • Заготовки з млинців і бананів викладіть шарами, кожен просочуйте кремом. Готовий десерт посипати шоколадною крихтою.
Дивіться також:  Яблучний крамбл — 7 рецептів пирога