Млинцевий торт
Млинці є самим смачним десертом як дітей, так і дорослих. Їх можна подавати окремо зі сметаною, згущеним молоком або варенням, а можна використовувати для приготування цього торта.
Інгредієнти:
- п’ять яєць;
- 240 мл води (45 для крему);
- 170 мл молока;
- 240 г цукру (35 г для тесту);
- склянка борошна;
- 60 мл олії;
- 1 ч. л. ваніліну;
- щіпка лимонної кислоти;
- ложка ягідного сиропу;
- шоколад, банани.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця розділити на складові, жовтки підуть в тісто, а білки в крем.
- Збийте жовтки з дрібкою солі і дрібним цукром, влити теплу воду і молоко, введіть борошно і перемішайте тісто.
- Випікайте млинці до рум’яного кольору.
- В кожен млинець покладіть нарізані банани, загорніть їх трубочками і поділіть на три рівні шматочки.
- Тепер потрібно приготувати крем для торта. Для цього в сотейник влийте воду, сироп і всипте підсолоджувач, доведіть сироп до кипіння і зніміть з плити.
- Білки збийте в густу піну з лимонною кислотою і потім з’єднайте їх з гарячим сиропом.
- Заготовки з млинців і бананів викладіть шарами, кожен просочуйте кремом. Готовий десерт посипати шоколадною крихтою.