Запікаємо м’ясо у фользі
Відбивні зі свинини можна смажити не тільки на сковороді, але і запекти в духовці. Щоб м’ясо вийшло соковитим і не пересохло, його краще запекти у фользі разом з овочами, грибами або будь-яким соусом.
Інгредієнти:
- п’ять шматочків м’ясного філе;
- чотири картоплі;
- дві цибулини;
- чотири часникового зубчики;
- 170 г маринованих грибів;
- три ложки майонезу;
- масло, паприка, сіль.
Спосіб приготування:
- На фольгу викладаємо кільця цибулі і картоплі, присаливаем і поливаємо масло.
- Зверху кладемо шматочки свинини, які потрібно злегка відбити. М’ясо посипаємо подрібненими зубчиками часнику, сіллю і паприкою.
- Тепер розкладаємо скибочки маринованих грибів, поливаємо майонезом, загортаємо у фольгу і відправляємо в духовку рівно на годину, температура – 220°С.