Як приготувати відбивні зі свинини – 8 смачних рецептів приготування на сковороді, духовці і мультиварці

Запікаємо м’ясо у фользі

Відбивні зі свинини можна смажити не тільки на сковороді, але і запекти в духовці. Щоб м’ясо вийшло соковитим і не пересохло, його краще запекти у фользі разом з овочами, грибами або будь-яким соусом.

Інгредієнти:

  • п’ять шматочків м’ясного філе;
  • чотири картоплі;
  • дві цибулини;
  • чотири часникового зубчики;
  • 170 г маринованих грибів;
  • три ложки майонезу;
  • масло, паприка, сіль.

Спосіб приготування:

  • На фольгу викладаємо кільця цибулі і картоплі, присаливаем і поливаємо масло.
  • Зверху кладемо шматочки свинини, які потрібно злегка відбити. М’ясо посипаємо подрібненими зубчиками часнику, сіллю і паприкою.
  • Тепер розкладаємо скибочки маринованих грибів, поливаємо майонезом, загортаємо у фольгу і відправляємо в духовку рівно на годину, температура – 220°С.
Дивіться також:  Закуски на швидку руку – 13 рецептів
Прокрутка до верху