Як приготувати відбивні зі свинини – 8 смачних рецептів приготування на сковороді, духовці і мультиварці

Смажимо у фритюрі на сковороді

Практично в кожній сім’ї є одним з улюблених страв є свинячі відбивні. І сьогодні ми приготуємо соковите м’ясо в клярі, яке ви зможете подати з картоплею і овочами.

Інгредієнти:

  • 420 г свинини;
  • одне яйце;
  • п’ять ложок борошна;
  • три-чотири ложки сметани;
  • масло, приправи за смаком.

Спосіб приготування:

  • М’ясо ріжемо пластинами товщиною в 1,5-2 см. З шматочків робимо відбивні і приправляємо їх спеціями.
  • Яйце збиваємо зі сметаною, солимо, перчимо – це буде кляр.
  • Відбивні спочатку паніруємо в борошні, а потім опускаємо в кляр, смажимо на сковороді до готовності.
Дивіться також:  Рулет зі свинячої рульки – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху