Смажимо у фритюрі на сковороді
Практично в кожній сім’ї є одним з улюблених страв є свинячі відбивні. І сьогодні ми приготуємо соковите м’ясо в клярі, яке ви зможете подати з картоплею і овочами.
Інгредієнти:
- 420 г свинини;
- одне яйце;
- п’ять ложок борошна;
- три-чотири ложки сметани;
- масло, приправи за смаком.
Спосіб приготування:
- М’ясо ріжемо пластинами товщиною в 1,5-2 см. З шматочків робимо відбивні і приправляємо їх спеціями.
- Яйце збиваємо зі сметаною, солимо, перчимо – це буде кляр.
- Відбивні спочатку паніруємо в борошні, а потім опускаємо в кляр, смажимо на сковороді до готовності.