Як приготувати відбивні зі свинини – 8 смачних рецептів приготування на сковороді, духовці і мультиварці

Готуємо з ананасами в духовці

Ананас – це той екзотичний фрукт, який поєднується з будь-яким м’ясом, від яловичини до індички. За святковим столом дуже часто можна покуштувати свинячі відбивні під соковитим ананасом і апетитною сирною скоринкою. Тому якщо ви не знаєте, як смачно приготувати відбивні в духовці, то читайте наступний рецепт.

Інгредієнти:

  • банка ананасів кільцями;
  • 700 г м’ясної вирізки;
  • майонез;
  • сир;
  • спеції.

Спосіб приготування:

  • М’ясну вирізку ріжемо пластинами, відбиваємо і приправляємо спеціями.
  • Розкладаємо На деко м’ясні шматочки, зверху кладемо фруктові колечка.
  • Присипаємо сиром і готуємо в духовці 35 хвилин, температура 180 градусів.
Дивіться також:  Коржики з сиром на кефірі на сковороді – 8 смачних рецептів приготування