Готуємо з ананасами в духовці
Ананас – це той екзотичний фрукт, який поєднується з будь-яким м’ясом, від яловичини до індички. За святковим столом дуже часто можна покуштувати свинячі відбивні під соковитим ананасом і апетитною сирною скоринкою. Тому якщо ви не знаєте, як смачно приготувати відбивні в духовці, то читайте наступний рецепт.
Інгредієнти:
- банка ананасів кільцями;
- 700 г м’ясної вирізки;
- майонез;
- сир;
- спеції.
Спосіб приготування:
- М’ясну вирізку ріжемо пластинами, відбиваємо і приправляємо спеціями.
- Розкладаємо На деко м’ясні шматочки, зверху кладемо фруктові колечка.
- Присипаємо сиром і готуємо в духовці 35 хвилин, температура 180 градусів.