Як приготувати відбивні зі свинини – 8 смачних рецептів приготування на сковороді, духовці і мультиварці

З грибами на сковорідці

Відбивні зі свинини з грибами можна приготувати як для сімейного вечері, так і для масштабного застілля. Мінімум продуктів, а в результаті соковите м’ясо і чудовий аромат грибів. Головне, не перетримати м’ясо на вогні, а гриби додати в самий відповідний момент.

Інгредієнти:

  • 600 г свинячої вирізки;
  • 230 г грибів;
  • цибуля ріпчаста;
  • масло вершкове, сіль, спеції.

Спосіб приготування:

  • Вирізку ріжемо на пластини, відбиваємо молоточком і приправляємо сіллю разом з іншими спеціями для м’яса.
  • Пасеруємо На олії півкільця цибулі, потім обсмажуємо його разом з нарізаними грибами.
  • Звільняємо сковороду від тушкованих продуктів і починаємо смажити отбивное м’ясо. Як тільки свинина просмажиться на одній стороні, перевертаємо і зверху викладаємо гриби, доводимо до готовності.
Дивіться також:  Манти класичні – 10 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху