З грибами на сковорідці
Відбивні зі свинини з грибами можна приготувати як для сімейного вечері, так і для масштабного застілля. Мінімум продуктів, а в результаті соковите м’ясо і чудовий аромат грибів. Головне, не перетримати м’ясо на вогні, а гриби додати в самий відповідний момент.
Інгредієнти:
- 600 г свинячої вирізки;
- 230 г грибів;
- цибуля ріпчаста;
- масло вершкове, сіль, спеції.
Спосіб приготування:
- Вирізку ріжемо на пластини, відбиваємо молоточком і приправляємо сіллю разом з іншими спеціями для м’яса.
- Пасеруємо На олії півкільця цибулі, потім обсмажуємо його разом з нарізаними грибами.
- Звільняємо сковороду від тушкованих продуктів і починаємо смажити отбивное м’ясо. Як тільки свинина просмажиться на одній стороні, перевертаємо і зверху викладаємо гриби, доводимо до готовності.