Як приготувати відбивні зі свинини – 8 смачних рецептів приготування на сковороді, духовці і мультиварці

Оригінальний варіант з чорносливом

Свинина з чорносливом – це вишукане блюдо, в якому чудово поєднується м’ясо з сушеним фруктом. Особливого смаку та пікантності страві додає контраст чорносливу і гірчиці.

Інгредієнти:

  • 600 г свинячої вирізки;
  • 230 г сушеної сливи;
  • цибулина;
  • три зубчики часнику;
  • по три ложки майонезу і гірчиці;
  • сіль, приправи, олія.

Спосіб приготування:

  • М’ясні шматочки відбиваємо, заправляємо сумішшю з солі і перцю, розкладаємо на деко.
  • Для заправки змішуємо гірчицю з подрібненими зубчиками часнику і майонезом. Отриманим соусом промазуємо відбивні.
  • На кожен кладемо шматочок кільця цибулі і дрібно подрібнений чорнослив.
  • Накриваємо фольгою і ставимо в духовку на півгодини при температурі 200 градусів. Потім дістаємо м’ясо, фольгу прибираємо, зверху кладемо платівки сиру і повертаємо в духовку на 10 хвилин.

Щоб блюдо вийшло незвичайним смаком, в приготуванні можна використовувати приправи і маринади. Наприклад, приготувати соус з масла, пряних трав і часнику. Для свинини чудово підходить поєднання томатного кетчупу з травами та маслом, а також сметанний соус з гірчицею і імбирний маринад з часником і медом.

Дивіться також:  Як запекти рибу в духовці – 18 рецептів приготування, смачно і корисно!
Прокрутка до верху