Як приготувати жульєн в духовці? Готуємо з грибами і куркою

З грибами і копченою куркою (в мікрохвильовці)

Компоненти:

  • копчена курка (стегенця) – 2 штуки;
  • сіль і мелений чорний перець – за смаком;
  • вершки – 0,1 л;
  • цибуля ріпка – 3 штуки;
  • твердий сир – 0,2 кг;
  • печериці (свіжі) – 0,5 кг;
  • майонез – 2 ст. ложки;
  • неароматное масло – для обсмажування.

Приготування:

  • Дрібно наріжте гриби і обсмажте їх на рафінованій олії. За 5 хвилин до закінчення готування, додайте дрібно нарізану цибулю.
  • Коли гриби придбають золотистий колір, додайте сіль і мелений перець.
  • Крупно натріть сир.
  • Із стегенець вирізати курячу м’якоть. Наріжте її невеликими кубиками.
  • Тепер візьміть глибоку форму для мікрохвильової печі і покладіть в неї всі компоненти шарами: 1) Копчена курка; 2) Обсмажені з цибулею гриби; 3) Вершки; 4) Тертий сир; 5) Майонез.
  • Тепер поставте блюдо в мікрохвильову піч, і готуйте жульєн на максимальній потужності до готовності. Коли сир придбає рум’яний колір – страва готова.
  • Подавайте жульєн гарячим, разом з улюбленим гарніром.
Дивіться також:  Картопля в духовці – 10 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху