З грибами і копченою куркою (в мікрохвильовці)
Компоненти:
- копчена курка (стегенця) – 2 штуки;
- сіль і мелений чорний перець – за смаком;
- вершки – 0,1 л;
- цибуля ріпка – 3 штуки;
- твердий сир – 0,2 кг;
- печериці (свіжі) – 0,5 кг;
- майонез – 2 ст. ложки;
- неароматное масло – для обсмажування.
Приготування:
- Дрібно наріжте гриби і обсмажте їх на рафінованій олії. За 5 хвилин до закінчення готування, додайте дрібно нарізану цибулю.
- Коли гриби придбають золотистий колір, додайте сіль і мелений перець.
- Крупно натріть сир.
- Із стегенець вирізати курячу м’якоть. Наріжте її невеликими кубиками.
- Тепер візьміть глибоку форму для мікрохвильової печі і покладіть в неї всі компоненти шарами: 1) Копчена курка; 2) Обсмажені з цибулею гриби; 3) Вершки; 4) Тертий сир; 5) Майонез.
- Тепер поставте блюдо в мікрохвильову піч, і готуйте жульєн на максимальній потужності до готовності. Коли сир придбає рум’яний колір – страва готова.
- Подавайте жульєн гарячим, разом з улюбленим гарніром.