В тарталетках
Компоненти:
- куряче філе – 2 штуки;
- борошно – 2 ст. ложки;
- тарталетки – 1 упаковка;
- твердий сир – 0,1 кг;
- печериці – 0,3 кг;
- вершки -0,3 кг;
- сіль, мелений перець – за смаком;
- цибуля – 2 ріпки.
Приготування:
- Відваріть курячі філе.
- Цибулю дрібно нарубаєте.
- Печериці наріжте пластинами.
- Готове філе наріжте соломкою.
- Обсмажте гриби з цибулею. Посипте сіллю.
- За 5 хвилин до закінчення готування, додайте нарізане філе.
- Обсмажте на сковороді борошно. Додайте вершки, посипте перцем і варіть соус його до закипання.
- Залийте вершками грибну суміш. Протушкувати все разом на мінімальному вогні близько 5 хвилин.
- Тепер перекладіть жульєн в тарталетки. Зверху присипте їх твердим сиром.
- Запікайте тарталетки близько 10-15 хвилин. Оптимальна температура – 180 градусів.
- Готові тарталетки перекладіть на красиве блюдо і подавайте на стіл. Приємного апетиту!
Ось ми і розповіли вам кілька варіантів готування не тільки страви, але і соусів для нього. Тепер ви зможете смачно приготувати грибний жульєн. Готуйте з любов’ю!