Як приготувати жульєн в духовці? Готуємо з грибами і куркою

В тарталетках

Компоненти:

  • куряче філе – 2 штуки;
  • борошно – 2 ст. ложки;
  • тарталетки – 1 упаковка;
  • твердий сир – 0,1 кг;
  • печериці – 0,3 кг;
  • вершки -0,3 кг;
  • сіль, мелений перець – за смаком;
  • цибуля – 2 ріпки.

Приготування:

  • Відваріть курячі філе.
  • Цибулю дрібно нарубаєте.
  • Печериці наріжте пластинами.
  • Готове філе наріжте соломкою.
  • Обсмажте гриби з цибулею. Посипте сіллю.
  • За 5 хвилин до закінчення готування, додайте нарізане філе.
  • Обсмажте на сковороді борошно. Додайте вершки, посипте перцем і варіть соус його до закипання.
  • Залийте вершками грибну суміш. Протушкувати все разом на мінімальному вогні близько 5 хвилин.
  • Тепер перекладіть жульєн в тарталетки. Зверху присипте їх твердим сиром.
  • Запікайте тарталетки близько 10-15 хвилин. Оптимальна температура – 180 градусів.
  • Готові тарталетки перекладіть на красиве блюдо і подавайте на стіл. Приємного апетиту!

Ось ми і розповіли вам кілька варіантів готування не тільки страви, але і соусів для нього. Тепер ви зможете смачно приготувати грибний жульєн. Готуйте з любов’ю!

Дивіться також:  Філе минтая — 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху