Як смачно посмажити кабачки на сковороді

Оладки з кабачків

Просте вітамінне і поживне блюдо, яке можна давати навіть маленьким діткам.

Інгредієнти для кабачкового оладок:

  • кабачки – 500 гр.,
  • яйця -1 шт,
  • борошно – 2 ст. л.,
  • сода – 5 гр.,
  • масло – 60 гр.,
  • сіль.

Приготування кабачкового оладок.

  • Кабачки промити, очистити від шкірки і потерти на середній тертці.
  • У кабачкове пюре додати сире яйце, борошно, сіль, соду і ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
  • На розпечену сковороду налити олію, трохи погріти його і наливати маленьким ополоником тісто, як на звичайні оладки. Прожарювати оладки з обох сторін.
  • Подавати до чаю або кави зі сметаною.
  • Дивіться також:  Смажена риба | Смачний рецепт з фото