
Оладки з кабачків
Просте вітамінне і поживне блюдо, яке можна давати навіть маленьким діткам.
Інгредієнти для кабачкового оладок:
- кабачки – 500 гр.,
- яйця -1 шт,
- борошно – 2 ст. л.,
- сода – 5 гр.,
- масло – 60 гр.,
- сіль.
Приготування кабачкового оладок.
Кабачки промити, очистити від шкірки і потерти на середній тертці.
У кабачкове пюре додати сире яйце, борошно, сіль, соду і ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
На розпечену сковороду налити олію, трохи погріти його і наливати маленьким ополоником тісто, як на звичайні оладки. Прожарювати оладки з обох сторін.
Подавати до чаю або кави зі сметаною.