Як смачно приготувати королівські креветки

Готуємо готовий продукт в часниковому соусі

Необхідні продукти:

  • близько 50 грам вершкового масла;
  • три зубки часнику;
  • вершки пожирніше;
  • грам 50 сиру;
  • спеції за смаком;
  • свіжий кріп;
  • півкілограма креветок.

Процес приготування:

  • Зазначене кількість масла розпускаємо на сковороді і відразу ж покласти в нього дрібно рубаний часник. Пасеруємо пару хвилин і заливаємо вершками.
  • Після появи перших бульбашок, викладаємо в сковороду креветок. Тримаємо їх буквально пару хвилин, додаємо спеції, сіль обов’язково і дрібно порізаний кріп. Перемішуємо.
  • Ще через дві хвилини викладаємо в соус тертий сир.
  • Вимикаємо вогонь, але страва не знімаємо, а даємо йому настоятися ще три хвилини. Потім подаємо.
Дивіться також:  Що приготувати на вечерю зі свинини?
Прокрутка до верху