Готуємо готовий продукт в часниковому соусі
Необхідні продукти:
- близько 50 грам вершкового масла;
- три зубки часнику;
- вершки пожирніше;
- грам 50 сиру;
- спеції за смаком;
- свіжий кріп;
- півкілограма креветок.
Процес приготування:
- Зазначене кількість масла розпускаємо на сковороді і відразу ж покласти в нього дрібно рубаний часник. Пасеруємо пару хвилин і заливаємо вершками.
- Після появи перших бульбашок, викладаємо в сковороду креветок. Тримаємо їх буквально пару хвилин, додаємо спеції, сіль обов’язково і дрібно порізаний кріп. Перемішуємо.
- Ще через дві хвилини викладаємо в соус тертий сир.
- Вимикаємо вогонь, але страва не знімаємо, а даємо йому настоятися ще три хвилини. Потім подаємо.