Як смачно приготувати курячі сердечка? 9 рецептів

Печеня з сердечок з грибами

  • серця — 1 кг;
  • картопля
  • цибуля — 1 середній;
  • морква — 1-2;
  • часник — 1 головка;
  • чорнослив — 7-9 одиниць;
  • паприка — 1 ч. л.;
  • сушений кріп — 1-2 ч. л.;
  • сіль — 2 ч. л.

Сердечка промиємо і чистимо (за бажанням).

Овочі чистимо і обполіскуємо. Цибулю ріжемо полуколечками, моркву — четвертинками кілець. Часникові зубки ріжемо пластинками, а чорнослив — дрібним кубиком. Все перемішуємо з сердечками, приправляємо і солимо. Ретельно все перемішуємо.

Картоплю окремо ріжемо кубиком, розкладаємо в порційні горщики. Кубики можна різати великими шматочками.

Духовку поставимо розігріватися до 180 град.

Суміш овочів і сердечок розкладаємо поверх картоплі. Заливаємо в кожен по третині склянки окропу, накриваємо кришечками і відправляємо в духовку на годину.

Дивіться також:  Паштет печінковий – 6 рецептів в домашніх умовах