Печеня з сердечок з грибами
- серця — 1 кг;
- картопля
- цибуля — 1 середній;
- морква — 1-2;
- часник — 1 головка;
- чорнослив — 7-9 одиниць;
- паприка — 1 ч. л.;
- сушений кріп — 1-2 ч. л.;
- сіль — 2 ч. л.
Сердечка промиємо і чистимо (за бажанням).
Овочі чистимо і обполіскуємо. Цибулю ріжемо полуколечками, моркву — четвертинками кілець. Часникові зубки ріжемо пластинками, а чорнослив — дрібним кубиком. Все перемішуємо з сердечками, приправляємо і солимо. Ретельно все перемішуємо.
Картоплю окремо ріжемо кубиком, розкладаємо в порційні горщики. Кубики можна різати великими шматочками.
Духовку поставимо розігріватися до 180 град.
Суміш овочів і сердечок розкладаємо поверх картоплі. Заливаємо в кожен по третині склянки окропу, накриваємо кришечками і відправляємо в духовку на годину.