Як смачно приготувати різотто в домашніх умовах

Різотто з кукурудзою та горошком

Інгредієнти:

  • рис — 150 г;
  • горошок і кукурудза (консервовані) — по 150 г;
  • перець чилі;
  • головка цибулі;
  • бульйон — 300 мл;
  • 2 см кореня імбиру;
  • пісне масло.

Процес приготування:

  • Дрібно кришимо цибулю-ріпку і нагріваємо в олії разом зі шматочком нарубаного імбиру.
  • Через 3 хвилини відправляємо в сковороду рис для різотто, вливаємо третину бульйону (курячого або овочевого) і перемішуємо складу. Дуже швидко маленькі зернятка, немов живі, почнуть збільшуватися в розмірі, активно вбираючи ароматну вологу.
  • Хвилин через 7 приєднуємо решту рідини. Доповнюємо страва кукурудзою, горошком і подрібненим чилі. Приправляємо все сіллю і перцем, прованськими травами і спеціями. Тушкуємо страва до повної готовності рису.

Контраст різнокольорових продуктів, складових різотто, нагадує яскраву весняну галявину. Зовсім як в італійських Доломітових Альпах.

Дивіться також:  Гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі – 7 смачних рецептів на швидку руку
Прокрутка до верху