Як смачно приготувати різотто в домашніх умовах

З морепродуктів в домашніх умовах

Вдосконалюємо наші знання інформацією про приготуванні корисного страви з присутністю улюблених морепродуктів.

Необхідні компоненти:

  • устриці і мідії — 400 г;
  • очищені кальмари — 200 г;
  • рис — 350 г;
  • вино (сухі сорту) — 100 мл;
  • цибулина, зубчик часнику, чилі;
  • олія оливок — 40 г;
  • бульйон рибний — 250 мл;
  • морква і селера — по 1 шт.;
  • сіль, петрушка, перець.

Технологія приготування:

  • Очищених і митих кальмарів нарізаємо кільцями. Мідії викладаємо в сковороду і додаємо до них 2 ложки вина. Нагріваємо молюсків до розкриття панцирів і витягуємо їх з скорлупок.
  • Нарізаємо овочі, обсмажуємо в маслі, додаємо рис і вино. Коли алкоголь випарується, викладаємо кальмарів, нарубану петрушку, вливаємо порціями бульйон, додаючи його в міру вбирання зерном.
  • Поміщаємо в блюдо креветки, мідії, кальмари і устриць. Всі приправляємо перцем і сіллю, після чого прибираємо з вогню.

Різотто з морепродуктами зігріє в холодну пору року і підніме настрій в самі похмурі, непогожі дні.

Дивіться також:  Як варити заморожену брокколі – 4 смачні рецепта
Прокрутка до верху