Як смачно приготувати різотто в домашніх умовах

Як приготувати в мультиварці

Для отримання ідеального страви в електроприладі, використовуємо рис «Арбор», що відрізняється великим вмістом крохмалю.

Необхідні продукти:

  • улюблені гриби — 300 г;
  • рис — 360 г;
  • сир «Пармезан» — 120 г;
  • зубки часнику — 2 шт.;
  • олія оливок — 100 мл;
  • цибуля-ріпка;
  • Херес (інше вино) — 100 мл;
  • вершки — 100 мл;
  • кубик бульйону.

Процес приготування:

  • У чашу мультиварки вливаємо олію, викладаємо нашатковану кубиками цибулю і смажимо його 10 хв., встановивши режим «Випічка».
  • Додаємо нарізані шматочками гриби і продовжуємо приготування ще стільки ж часу.
  • Потім всипаємо рис, 2 хвилини нагріваємо крупу і вливаємо вино.
  • Розчиняємо кубик бульйону в 800 мл води і відправляємо складу в ємність агрегату після повного випаровування звідти алкоголю. Приєднуємо вершки, сіль і перець, подрібнений часник. Тушкуємо все разом чверть години, використовуючи програму «Рис».

Приготоване різотто приправляємо тертим сиром і наполягаємо 30 хвилин.

Розкішне вийшло страва — ніжне кремове, приємно текуче. Як у справжніх італійців!

Дивіться також:  Тарталетки з начинкою — 14 рецептів до святкового столу
Прокрутка до верху