Як приготувати в мультиварці
Для отримання ідеального страви в електроприладі, використовуємо рис «Арбор», що відрізняється великим вмістом крохмалю.
Необхідні продукти:
- улюблені гриби — 300 г;
- рис — 360 г;
- сир «Пармезан» — 120 г;
- зубки часнику — 2 шт.;
- олія оливок — 100 мл;
- цибуля-ріпка;
- Херес (інше вино) — 100 мл;
- вершки — 100 мл;
- кубик бульйону.
Процес приготування:
- У чашу мультиварки вливаємо олію, викладаємо нашатковану кубиками цибулю і смажимо його 10 хв., встановивши режим «Випічка».
- Додаємо нарізані шматочками гриби і продовжуємо приготування ще стільки ж часу.
- Потім всипаємо рис, 2 хвилини нагріваємо крупу і вливаємо вино.
- Розчиняємо кубик бульйону в 800 мл води і відправляємо складу в ємність агрегату після повного випаровування звідти алкоголю. Приєднуємо вершки, сіль і перець, подрібнений часник. Тушкуємо все разом чверть години, використовуючи програму «Рис».
Приготоване різотто приправляємо тертим сиром і наполягаємо 30 хвилин.
Розкішне вийшло страва — ніжне кремове, приємно текуче. Як у справжніх італійців!